Verpakkings vakbeurs

Wat is een betonlook vloer 

Geplaatst op

Een originele betonlook vloer voor woningen is gemaakt van polyurethaan. Dit is een kunststof of kunsthars met speciale eigenschappen, zoals een lichte elasticiteit en slijtvastheid. Bovendien is polyurethaan vloeistofdicht en voorziet een betonlook vloer van deze kunsthars is fijn comfort en in een aangename warmte. Een betonlook vloer is voor vele toepassingen geschikt, zoals voor kantoren, winkels en showrooms, maar zeker ook als woonvloer.

Betonlook vloer: twee kleuren

Naast vele praktische eigenschappen kenmerkt een betonlook vloer zich door het unieke en originele design dat tijdens de uitvoering tot stand komt. Het is vooraf mogelijk om uit alle kleuren een keuze te maken en de gewenste betonlook te bepalen. Op het moment van uitvoering krijgt de betonlook vloer pas het echte design. Dat gebeurt namelijk op het moment dat twee kleuren vermengd worden zonder volledig in elkaar op te gaan. Hierdoor ontstaat er een gemêleerde look die zowel uitbundig als meer verfijnd kan zijn. Op deze manier is tijdens de uitvoering dus de exacte sfeerstelling te realiseren, zoals stoer en robuust of stijlvol chique.

Praktische kenmerken

Een betonlook vloer is in feite een PU gietvloer die door twee kleuren niet volledig te vermengen tot stand komt. Dit betekent dat er allerlei praktische kenmerken zijn toe te schrijven aan betonlook vloeren. Het is bijvoorbeeld een zeer slijtvaste en comfortabele vloer die gemakkelijk schoon te houden te is. Ook geldt dat het een vloer is die prima te combineren valt met vloerverwarming. Een betonlook vloer is in elke kleur te leveren en te plaatsen. Een ander kenmerk is dat er sprake is van een geluiddempend karakter met overigens de optie om naar wens een extra geluiddemping te realiseren. Zo is het eveneens mogelijk om de vloer stroef te maken met antislip en geldt voor alle betonlook vloeren dat deze naadloos, modern en strak zijn.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden